Wit vlak

 info@turtlesoftwash.nl       06- 37 44 72 99

Voor wie?

Bedrijven

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfspand weer gaat stralen, van bedrijfshal tot kantoor! Wij zijn er voor elke organisatie, denk hierbij ook aan scholen en ziekenhuizen. Wij behandelen het gehele pand, denk hierbij aan het reinigen van het dak, gevel en terras. De SoftWash methode is geschikt voor elk type materiaal en dankzij onze specialisten, laten wij elk pand weer stralen. Verder maken wij altijd een afspraak van tevoren, zodat er een plan gemaakt kan worden voor de dag dat wij langskomen. Dit doen we omdat het product waarmee wij werken niet op de kleding of auto’s van het personeel mag komen.

Een schoon bedrijfspand
Een schone woning

Particulieren

Een schone woning, daar word je toch vrolijk van?! Wij zijn er ook voor jou als particulier. Wil jij je dak, gevel en/of terras ontdoen van groene aanslag, algen of andere bacteriën? Wij zorgen ervoor dat je weer volop kunt genieten van je woning, terras of wat dan ook. Met onze schoonmaakmethode zorgen wij ervoor dat niet alleen het schoongemaakte gaat stralen, maar jij als particulier ook!

Neem vrijblijvend met ons contact op

Heb je vragen of wil je graag een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. Door op de onderstaande knop te klikken of op de knop ‘Offerte opvragen’ in de menubalk. 

Chat openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen wij je ergens mee helpen?