Gevel reinigen

Een gevel ofwel buitenmuur wordt steeds vaker gereinigd. En zeg nou eerlijk, een schone gevel geeft je woning, bedrijfshal of kantoor een vele betere uitstraling. Het zorgt daarnaast ook voor een langere levensduur van je onroerend goed, zo ontdek je ook vroegtijdig schade. Gevels hebben namelijk veel te verduren hierbij kun je denken aan hevige wind, regen, aanslag en bacteriën en nog veel meer. Ga jij je buitenmuur reinigen met SoftWash? Lees wat de voordelen hiervan zijn.

Waarom je gevel reinigen met Softwash?

Bij Turtle Softwash, maken wij gebruik van de Softwash methode. Dit is een veilige methode waarbij de chemie het werk doet. Het is een duurzame methode, ondanks dat men er vaak een negatieve gedachte bij heeft. Softwash is biologisch afbreekbaar en breekt in de buitenlucht af in koolstof, water en zout. Daarnaast worden gevels gereinigd onder lagedruk, hierdoor door is de kans op schade nihil. Dit in tegenstelling tot andere methodes die gebruik maken van hogedruk.

Andere voordelen van Softwash zijn:

     ● Jouw gevel wordt milieubewust schoongemaakt
     ● De gevel blijft langer schoon
     ● Kans op lekkages is nihil
     ● Geeft je gevel een frisse uitstraling
     ● De gevel heeft een langere levensduur

Dit is een woning met een vieze gevel
Icoon voor

Elke buitenmuur die we reinigen krijgen wij schoon

Er zijn natuurlijk verschillende soorten gevels, namelijk van:

     ● Bakstenen
     ● Gevelpleisters
     ● Gevelplaten
     ● Houten bekleding
     ● En natuursteen

Welk materiaal het ook is, wij krijgen het schoon! Dankzij ons geschoolde personeel weten wij in elke situatie welke aanpak er benodigd is om de gevel schoon te krijgen. Zo zijn wij in staat om verschillende soorten aanslag, organismes (als alg, schimmel, mos, meeldouw) en andere vervuiling tot diep in de kern aan te pakken. Verder zorgen we ervoor dat we alle hoekjes goed meepakken, tot de voegen toe. Waardoor jouw gevel weer als nieuw lijkt en langer schoon blijft. 

Dit is een woning na een gevelreiniging van Turtle Softwash.
Icoon na

Wat kost gevelreiniging?

De kosten van het reinigen van de gevel is per woning of bedrijfspand verschillend. Wij maken graag een vrijblijvende offerte en dragen graag ons steentje bij aan jouw gevel, zodat deze een mooie opfrisbeurt krijgt en een langere levensduur. Jouw gevel reinigen kan natuurlijk altijd in combinatie met het reinigen van het dak of terras. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button of benader ons telefonisch of via de mail.