Wit vlak

 info@turtlesoftwash.nl       06- 37 44 72 99

Gevel reinigen

Een schone gevel verbetert niet alleen de uitstraling , maar beschermt ook jouw investering. Bij Turtle Softwash gebruiken we de geavanceerde Softwash methode om uw gevel veilig en grondig te reinigen. Ontdek de voordelen van deze milieuvriendelijke en duurzame aanpak, perfect voor alle soorten gevels, van baksteen tot natuursteen. Ga jij je buitenmuur reinigen met onze SoftWash methode?

Waarom je gevel reinigen met Softwash?

Bij Turtle Softwash, maken wij gebruik van de Softwash methode. Wij maken gebruik van een watergedragen reinigingsmiddel dat biologisch afbreekbaar is. Dit middel breekt in de buitenlucht af in koolstof, water en zout. Hierdoor is Softwash niet schadelijk voor het milieu of uw gevel, want de middelen die wij gebruiken zijn beter dan traditionele reinigingsmiddelen die vaak schadelijke chemicaliën bevatten. Daarnaast worden gevels gereinigd onder lagedruk, hierdoor door is de kans op schade nihil. Dit in tegenstelling tot andere methodes die gebruik maken van hogedruk.

Andere voordelen van Softwash zijn:

  • Milieuvriendelijk: jouw gevel wordt milieubewust schoongemaakt, want wij maken gebruik van biologisch afbreekbare middelen.
  • Duurzaam: de gevel blijft langer schoon, want wij verwijderen mossen, aanslag en andere vervuiling diep uit de gevel.
  • Veilig voor alle geveltypes: of je gevel nu uit baksteen, gevelpleister, houten bekleding, gevelplaten of natuursteen bestaat, wij hebben de expertise om deze effectief te reinigen.
  • Uitstraling: wij geven je gevel weer een frisse uitstraling, waardoor jouw woning er weer als nieuw uitziet.
  • Kostenbesparend: wij geven de gevel een langere levensduur, waardoor je minder snel hoeft te investeren in een nieuwe gevel. Ook zorgen wij ervoor dat de gevelstructuur intact blijft, waardoor de kans op lekkages wordt verminderd.
Dit is een woning met een vieze gevel
Icoon voor

Elke buitenmuur die we reinigen krijgen wij schoon

Er zijn natuurlijk verschillende soorten gevels, namelijk van:

     ● Bakstenen
     ● Gevelpleisters
     ● Gevelplaten
     ● Natuursteen

Welk materiaal het ook is, wij krijgen het schoon! Dankzij ons geschoolde personeel weten wij in elke situatie welke aanpak er benodigd is om de gevel schoon te krijgen. Zo zijn wij in staat om verschillende soorten aanslag, organismes (zoals alg, schimmel, mos, meeldauw) en andere vervuiling tot diep in de kern aan te pakken. Verder zorgen we ervoor dat we alle hoekjes goed meepakken, tot de voegen toe. Waardoor jouw gevel weer als nieuw lijkt en langer schoon blijft!

Dit is een woning na een gevelreiniging van Turtle Softwash.
Icoon na

Wat kost gevelreiniging?

De kosten van het reinigen van de gevel is per woning of bedrijfspand verschillend. Wij maken graag een vrijblijvende offerte en dragen graag ons steentje bij aan jouw gevel, zodat deze een mooie opfrisbeurt krijgt en een langere levensduur. Jouw gevel reinigen kan natuurlijk altijd in combinatie met het reinigen van het dak of terras. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop of benader ons telefonisch of via de mail. 

Chat openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen wij je ergens mee helpen?