Diensten

Gereinigd pannen dak

Dakreiniging

Je dak laten reinigen van mos, vervuiling of andere bacteriën zorgt niet alleen voor een frisse en schone uitstraling, maar verlengt ook de levensduur van je dak. Bij het tijdig reinigen van je dak voorkom je namelijk dat je dak begroeid kan raken met bijvoorbeeld korstmossen. Mos op je dak kan leiden tot schade, denk bijvoorbeeld aan waterschade/lekkages. Het tijdig schoonmaken van je vastgoed, zoals je woning, garage, bedrijfshal of kantoor brengt zo zijn voordelen met zich mee. Laat je dak schoonmaken door ons en ervaar de voordelen van onze diensten.

Gevelreiniging

De gevel ofwel buitenmuur wordt steeds vaker gereinigd. En zeg nou eerlijk, een schone gevel geeft je woning, bedrijfshal of kantoor een vele betere uitstraling. Het zorgt daarnaast ook voor een schone gevel en een langere levensduur van je onroerend goed. Zo ontdek je ook vroegtijdig schade. Gevels hebben namelijk veel te verduren hierbij kun je denken aan hevige wind, regen, aanslag en bacteriën en nog veel meer. Ga jij ook voor een mooie schone gevel, die weer zo goed als nieuw lijkt?

Een deels schoongemaakte gevel
Hier zie je een schoon terras

Terrasreiniging

Zorg ervoor dat je terras weer straalt, door je terras te laten reinigen. Wij bij Turtle Softwash zorgen ervoor dat groene aanslag, bacteriën en meeldauw verdwijnen van jouw terras. Groene aanslag is een veel voorkomend probleem, wat je niet altijd kunt voorkomen. Groene aanslag is in feite onkruid en een verzamelnaam voor mossen en algen die groeien op vochtige- en schaduwrijke plaatsen. Lees meer over onze schoonmaakmethode en de voordelen ervan. Kunnen wij jou ook weer laten genieten van een mooi en schoon terras? Neem vrijblijvend eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.