Wit vlak

 info@turtlesoftwash.nl       06- 37 44 72 99

Terras reinigen

Zorg ervoor dat je terras of terrein weer straalt, door het te laten reinigen. Bij Turtle Softwash zorgen wij ervoor dat groene aanslag, bacteriën en meeldauw verdwijnen van jouw terras of terrein. Groene aanslag is een veel voorkomend probleem, wat je niet altijd kunt voorkomen. Groene aanslag is in feite onkruid en een verzamelnaam voor mossen en algen die groeien op vochtige- en schaduwrijke plaatsen. Onze unieke schoonmaakmethode is niet alleen zacht voor jouw buitenruimte, maar biedt ook langdurige resultaten zodat je langer kunt genieten van een schoon en fris terras of terrein. Kunnen wij jou ook weer laten genieten van een mooi en schoon terras of terrein?

Waarom je Terras reinigen met SoftWash en niet met Hogedruk?

Het schoonmaken van je terras met hogedruk heeft zo zijn nadelen. Hogedruk reiniging kan er namelijk voor zorgen dat er schade wordt aangericht aan het terras en groene aanslag sneller terugkomt. Hogedruk kan namelijk de bovenlaag van de bestrating eraf spuiten en zorgt het er niet alleen voor dat het mos tussen de bestrating wordt weggespoten, maar ook het voegzand waardoor er grote gaten ontstaan in de voeg waar weer groene aanslag kan groeien. In tegenstelling tot het schoonmaken met SoftWash. Doordat er gebruik wordt gemaakt van lagedruk is de kans op schade aan het terras nihil. SoftWash is een milieuvriendelijke manier die gebruik maakt van een chemische reactie, waardoor groene aanslag tot in de kern wordt gedood en jouw terras langer schoon blijft. Voordelen van Turtle SoftWash bij het schoonmaken van het terras zijn o.a.:

  •          SoftWash is biologisch afbreekbaar
  •          De afwatering van het terras wordt verbetert
  •          Je terras heeft weer een frisse uitstraling
  •          Geniet van een schoon oppervlak
  •          Geen schade aan planten
Smerig terras voor de Softwash behandeling
Icoon voor

Professionele Terras- en Terreinreiniging voor elk oppervlak

Ons team van specialisten is getraind in het reinigen van diverse buitenvlakken. Of het nu gaat om een prachtige tuin, horecaterras of een bedrijfsterrein. Als het een terras of terrein betontegels, natuurstenen, tuintegels of houten vlonders betreft kunnen wij het reinigen.

 

Wij zijn in staat om verschillende materialen schoon te maken. Alleen vraagt elk buitenterrein om een andere aanpak van schoonmaken. Dankzij onze kennis weten wij in elke situatie elk terras of terrein weer als nieuw te laten lijken. Bekijk onze indrukwekkende voor en na foto’s op onze website en zie het verschil dat Turtle SoftWash kan maken.

Schoon terras na Softwash behandeling
Icoon na

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Graag je terras of terrein weer laten stralen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier of neem contact met ons op via de mail of telefonisch. Het schoonmaken van jouw terras of terrein kan ook altijd in combinatie met het schoonmaken van het dak en/of de gevel. Of je nu op zoek bent naar een eenmalige schoonmaak of een regelmatig onderhoud, wij staan voor je klaar. 

Turtle SoftWash staat voor schoonmaakexcellentie én natuurlijk jouw tevredenheid. Wij helpen je graag om dit seizoen te genieten van een prachtig schoon terras of terrein.

Chat openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen wij je ergens mee helpen?