Terras reinigen

Zorg ervoor dat je terras of terrein weer straalt, door het te laten reinigen. Wij bij Turtle Softwash zorgen ervoor dat groene aanslag, bacteriën en meeldauw verdwijnen van jouw terras of terrein. Groene aanslag is een veel voorkomend probleem, wat je niet altijd kunt voorkomen. Groene aanslag is in feite onkruid en een verzamelnaam voor mossen en algen die groeien op vochtige- en schaduwrijke plaatsen. Lees meer over onze schoonmaakmethode en de voordelen ervan. Kunnen wij jou ook weer laten genieten van een mooi en schoon terras of terrein?

Waarom je terras reinigen met Softwash en niet met hogedruk?

Het schoonmaken van je terras met hogedruk heeft zo zijn nadelen. Hogedruk reiniging kan er namelijk voor zorgen dat er schade wordt aangericht aan het terras en groene aanslag sneller terugkomt. Hogedruk kan namelijk de bovenlaag van de bestrating eraf spuiten en zorgt het er niet alleen voor dat het mos tussen de bestrating wordt weggespoten, maar ook het voegzand waardoor er grote gaten ontstaan in de voeg waar weer groene aanslag kan groeien. In tegenstelling tot het schoonmaken met Softwash. Doordat er gebruik wordt gemaakt van lagedruk is de kans op schade aan het terras nihil. Softwash is een milieuvriendelijke manier die gebruik maakt van een chemische reactie, waardoor groene aanslag tot in de kern wordt gedood en jouw terras langer schoon blijft. Voordelen van Turtle Softwash bij het schoonmaken van het terras zijn o.a.:

  •          Softwash is biologisch afbreekbaar
  •          De afwatering van het terras wordt verbetert
  •          Je terras heeft weer een frisse uitstraling
  •          Geniet van een schoon oppervlak
  •          Geen schade aan planten
Een vies terras
Icoon voor

Elk terras of terrein reinigen wij bij Turtle Softwash

Of het nu gaat om een prachtige tuin, horecaterras of een bedrijfsterrein. Als het een terras of terrein betreft met:

  •           Betontegels
  •           Natuurstenen
  •           Tuintegels
  •           Houten vlonders


Wij zijn in staat om verschillende materialen schoon te maken van. Alleen vraagt elk buitenterrein om een andere aanpak van schoonmaken. Dankzij onze kennis weten wij in elke situatie elk terras of terrein schoon te krijgen.

Een schoon terras
Icoon na

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier of neem contact met ons op via de mail of telefonisch. Het schoonmaken van jouw terras of terrein kan ook altijd in combinatie met het schoonmaken van het dak en/of de gevel. Wij staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook service. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.