Wit vlak

 info@turtlesoftwash.nl       06- 37 44 72 99

Over ons

Over ons

Turtle Softwash is in 2022 opgericht door Erik Hultink. Erik heeft jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche, zo is hij ook eigenaar van De Hult Glasbewassing. Dankzij zijn ervaring heeft hij kennis gemaakt met de SoftWash methode. Dankzij deze methode zorgen wij met Turtle Softwash ervoor dat woningen en bedrijfspanden er weer als nieuw uitzien, dit zonder hogedruk te gebruiken en op een milieuvriendelijke manier. In de volksmond zou je zeggen dat wij daken, gevels en terrassen reinigen, maar in werkelijkheid is de Softwash methode een behandeling. Vandaar onze kreet: ‘Duurzame exterieur behandeling’. Bij het gebruik maken van onze diensten, gaan wij voor een persoonlijke aanpak omdat elke klant weer zijn of haar eigen wensen heeft, van particulier tot bedrijf. 

Hier lees je meer over ons
Icoon smiley

Service

Bij het behandelen van je woning of bedrijfspand, ontzorgen we je als klant volledig. En zorgen we ervoor dat je als klant volledig tevreden bent.

Icoon communicatie

Communicatie

Wij houden van heldere communicatie. Voor, na en tijdens het behandelen van jouw dak, gevel en/of terras.

Icoon kennis

Kennis

Wij hebben de benodigde opleidingen en cursussen behaald om te werken met de Softwash methode. 

Dit is een smerige gevel die nog gereinigd moet worden
Icoon voor
Dit is een gevel na het reinigen
Icoon na

Veel gestelde vragen (FAQ)

Softwash zorgt ervoor dat oppervlaktes langer schoon blijven omdat algen, bacteriën, schimmels, mos en korstmossen tot diep in het wortelstelsel wordt gedood.

Je kunt ons altijd bellen of buiten openingstijden via Whatsapp berichten. Ook via ons contactformulier kun je jouw vraag stellen.

Wij werken in de regio Salland, Twente en zuid-Drenthe.

SoftWash is mogelijk voor zowel particulier als zakelijk. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn gevestigd in Hardenberg.

Ja. SoftWash kan ook groene aanslag verwijderen. Wij zorgen ervoor dat groene aanslag, bacteriën en meeldauw verdwijnen van jouw terras. Groene aanslag is een veel voorkomend probleem, wat je niet altijd kunt voorkomen. Groene aanslag is in feite onkruid en een verzamelnaam voor mossen en algen die groeien op vochtige- en schaduwrijke plaatsen.